Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
×

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Webinar om EU's eksportkontrolregler og sanktioner mod Rusland den 11. januar 2023

OBS! Webinaret er lukket for tilmeldinger. Nogle produkter og teknologier, også selv om de er udviklet til civile formål, er potentielt farlige. Fx hvis de kan bruges til fremstilling af eller i forbindelse med masseødelæggelsesvåben. Disse produkter kaldes dual-use produkter. På dette webinar fortæller vi om reglerne for eksport af dual-use produkter. Vi giver også en gennemgang af sanktionerne mod Rusland.

Målgruppen 

Webinaret er særligt henvendt til medarbejdere, der arbejder med eksport af dual-use produkter og teknologi og/eller compliance inden for dual-use området samt de sanktioner mod Rusland, som administreres af Erhvervsstyrelsen.

Program

På webinaret vil vi orientere om aktuelle emner inden for eksportkontrolområdet.

Program
PunktOplæg/oplægsholder
1.Velkommen v. teamleder Esben Larsen, Erhvervsstyrelsen
2.Gennemgang af de sanktioner mod Rusland, som administreres af Erhvervsstyrelsen v. Jens Wrang Nielsen, Erhvervsstyrelsen
4.Risiko for omdirigering af produkter til Rusland v. Toldstyrelsen 
Pause 
5. Gennemgang af reglerne for eksport af dual-use produkter og teknologi v. Kim Svendsen, Erhvervsstyrelsen 
6. Gennemgang af ansøgningsproceduren til eksport af dual-use produkter og teknologi v. Dorthe Gjedsted Robdrup, Erhvervsstyrelsen

Tid og sted

  • Dato: Den 11. januar 2023 kl. 10.00-13.00.
  • Sted: Online webinar. 

Tilmeldingsfrist

  • Mandag den 9. januar 2023 kl. 15.00.

Det er gratis at deltage i webinaret, men tilmelding er nødvendig.

Efter tilmeldingen

Når du har tilmeldt dig webinaret, modtager du automatisk en bekræftelse på, at du er tilmeldt. Hvis du ikke modtager bekræftelsen, så tjek om den er havnet i dit spamfilter. Den 10. januar 2023 vil du modtage en invitation med link til webinaret pr. e-mail, som du skal acceptere for at deltage i webinaret.

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig webinaret.